Doelstelling

WERKEN AAN DE TOEKOMST ZONDER HET VERLEDEN TE VERGETEN

De doelstelling van deze actie is tweeledig. Enerzijds maakt u uzelf of iemand anders blij met een uniek cadeau, anderzijds helpt u ‘de jeugd van tegenwoordig‘, die opgroeit in een wereld vol onzekerheden, op weg naar hun toekomst. De totale opbrengst van de actie gaat namelijk naar de jeugdinstelling van de stad die het meest aansprekende ‘witboek’ heeft aangeleverd om mee te mogen dingen naar een misschien wel aanzienlijk bedrag.

Bij de feestelijke start van de verkoopactie op 11 juni werd bekend gemaakt, dat Speeltuin Kitskensberg, het best gemotiveerde verhaal op papier had gezet. Met name de manier waarop men, met inzet van enthousiaste vrijwilligers, in deze bosrijke omgeving voor de jeugd van Roermond en wijde omgeving een plek heeft gerealiseerd waar aan het begrip ”lichamelijke opvoeding en ontwikkeling’, in ruime mate invulling wordt gegeven, heeft indruk gemaakt. Nu voor ‘ buiten spelen en ervaren ‘ elders steeds minder mogelijkheid is, kunnen jongeren op Kitskensberg uitgebreid, en letterlijk met vallen en opstaan, ontdekken waartoe hun nog jonge lichaam in staat is en wat dat kan betekenen voor hun verdere ontwikkeling. CHAPEAU!

Alhoewel de verkoop-adviesprijs, na herhaald overleg met daarvoor verantwoordelijke instanties, uiteindelijk is gesteld op €14,95, staat het u natuurlijk vrij om een extraatje te doneren. Mocht u dat laatste rechtstreeks willen doen, dan staat u het hieronder vermelde bankrekeningnummer ter beschikking.

NL25 RABO 0120 58.15.66, m.v.v. MUNSTERKEI .

Alvast bedankt,
mede namens de jeugd van Roermond,

Peter Houwen
initiatiefnemer